Fellépők rendezvényre

Csempéssze be az egyedi és lenyűgöző tűzzsonglőr produkciókat céges rendezvényeire, hogy felejthetetlenné tegye az alkalmat.
Látványos fellépők céges rendezvényekre:

Tűzzsonglőr fellépők céges eseményekre

Adjunk egy kis tűzzsonglőr eleganciát céges rendezvényeinknek – garantáltan magasabb szintre emeli a szórakoztatást.

01

Fellépő műsorok, amelyekben a tűzzsonglőrök is szerepet játszanak

Élvezze a különleges fellépőket, különösen, ha a műsorban helyet kapnak a látványos tűzzsonglőrök is.

02

Tűzzsonglőrök a főszerepben – Fellépők céges rendezvényekre

Legyenek a tűzzsonglőrök a főszereplői a céges rendezvényeknek – egyedi és szórakoztató fellépéseik biztosan emlékezetessé teszik az eseményt.

03

Céges rendezvények hangulatfokozó fellépőkkel – Tűzzsonglőr show

Keltse életre a céges rendezvényeket stílusos és látványos fellépőkkel, köztük a különleges tűzzsonglőrökkel.

04

Fellépő műsorok varázslatos tűzzsonglőr elemekkel

Csempéssze be a tűzzsonglőr művészet varázsát fellépő műsoraiba, hogy egyedi és felejthetetlen élményt nyújtson a résztvevőknek.
Árajánlat generálása

Kérjen egy árajánlatot itt

Kérjük, hogy figyelmesen adja meg az alábbi információkat.

Köszönjük szépen, hogy a következő szintre lépett velünk, és így egy fantasztikus show műsort szerzett rendezvényére.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések tűzzsonglőr műsorainkhoz, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűztánc műsorok közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A tűzzsonglőr előadások alapvetően az előadó művész és a tűz együttállását hivatott bemutatni. A tűz fénye pedig leginkább sötétben látszik, tehát érdemes a tűzzsonglőr műsorokat sötétedés utánra tenni a rendezvény programjában.

Az általunk bamutatott tűzzsonglőr előadások mininum hely igénye 6 méterszert 6 méter. Viszont amennyiben 10 méterszer 10 méter is rendelkezésre áll a rendezvény területén, úgy még szabadabban és kiterjedtebben mutatható be az előadás.

A show műsorként bemutatott tűzzsonglőr előadásaink esetén hangosításra van szükségünk a koreográfia zene lejátszásához. 

Ha pedig csak a vendégváró tűzzsonglőr előadás került megrendelésre, akkor semmilyen technikai igény nincs a mi szolgáltatásunk tekintetében.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.

[mc4wp_form id="113"]