Táncos show műsor

Varázsoljon különleges pillanatokat egy olyan táncos show-val, amelyet a tűzzsonglőrök művészete tesz még lenyűgözőbbé. Kombináljuk a tánc művészetét a tűzzsonglőr produkcióval egy olyan show-ban, amely egyedi és felejthetetlen élményt nyújt minden nézőnek.
Egyedi táncos show és tűzzsonglőr előadás

Táncos műsorok, amelyekben a tűzzsonglőrök is szerepet kapnak

Adjunk egy kis tűzzsonglőr bűvészetet a táncos show-hoz, hogy egyedülálló és izgalmas élményt nyújtson a nézőknek.

01

Táncosok és tűzzsonglőrök harmonikus találkozása

Élvezze a tánc és tűzzsonglőr művészet kreatív egyesítését egy olyan show keretében, ami garantáltan magával ragadja a közönséget.

02

Táncos showok, ahol a tűzzsonglőrök is varázslatot visznek

Ismerje meg a táncos show-k és a tűzzsonglőr műsorok szórakoztató találkozását, amely egyedülálló és izgalmas élményt nyújt.

03

Együtt táncolnak és szórakoztatnak – Tűzzsonglőrök a show-ban

Tapasztalja meg, ahogy a táncosok és tűzzsonglőrök összefonódnak egy kifinomult és magával ragadó előadásban.

04

Táncos showok, amelyekben a tűzzsonglőr művészet is életre kel

Lépjen be a tánc és tűzzsonglőrök varázslatos világába egy olyan show keretében, ami garantáltan emlékezetes marad.
Árajánlat generálása

Kérjen egy árajánlatot itt

Kérjük, hogy figyelmesen adja meg az alábbi információkat.

Köszönjük szépen, hogy a következő szintre lépett velünk, és így egy fantasztikus show műsort szerzett rendezvényére.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések tűzzsonglőr műsorainkhoz, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűztánc műsorok közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A tűzzsonglőr előadások alapvetően az előadó művész és a tűz együttállását hivatott bemutatni. A tűz fénye pedig leginkább sötétben látszik, tehát érdemes a tűzzsonglőr műsorokat sötétedés utánra tenni a rendezvény programjában.

Az általunk bamutatott tűzzsonglőr előadások mininum hely igénye 6 méterszert 6 méter. Viszont amennyiben 10 méterszer 10 méter is rendelkezésre áll a rendezvény területén, úgy még szabadabban és kiterjedtebben mutatható be az előadás.

A show műsorként bemutatott tűzzsonglőr előadásaink esetén hangosításra van szükségünk a koreográfia zene lejátszásához. 

Ha pedig csak a vendégváró tűzzsonglőr előadás került megrendelésre, akkor semmilyen technikai igény nincs a mi szolgáltatásunk tekintetében.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.

[mc4wp_form id="113"]