Különleges rendezvény program

Hozza létre a rendezvényén a különleges hangulatot egy tűzzsonglőr műsorral, amely garantáltan emelni fogja az esemény színvonalát.
Tűzzsonglőr csoda rendezvényre

Tűzzsonglőr műsorok a különleges rendezvények ékességei

Legyen különleges eseménye még emlékezetesebb tűzzsonglőr műsorokkal, amelyek lenyűgözik a közönséget.

01

Különleges rendezvény, különleges élmény

Adjunk egy plusz dimenziót a rendezvényéhez egy különleges tűzzsonglőr előadással, ami garantáltan elvarázsolja a résztvevőket.

02

Élvezze a különleges pillanatokat a tűzzsonglőrök társaságában

Ha egyedi és emlékezetes rendezvényt tervez, ne felejtse el hozzáadni a különlegességet egy lenyűgöző tűzzsonglőr műsorral.

03

Tűzzsonglőr műsorok, amelyek emelik a rendezvény exkluzivitását

Vegye ki a legtöbbet a különleges eseményéből egy tűzzsonglőr előadással, amely garantáltan felejthetetlenné teszi az alkalmat.

04

Különleges rendezvények fénykorában a tűzzsonglőrök varázsolnak

Készüljön fel egy különleges rendezvényre egy olyan tűzzsonglőr műsorral, ami egyedülálló és magával ragadó élményt nyújt.
Árajánlat generálása

Kérjen egy árajánlatot itt

Kérjük, hogy figyelmesen adja meg az alábbi információkat.

Köszönjük szépen, hogy a következő szintre lépett velünk, és így egy fantasztikus show műsort szerzett rendezvényére.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések tűzzsonglőr műsorainkhoz, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűztánc műsorok közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A tűzzsonglőr előadások alapvetően az előadó művész és a tűz együttállását hivatott bemutatni. A tűz fénye pedig leginkább sötétben látszik, tehát érdemes a tűzzsonglőr műsorokat sötétedés utánra tenni a rendezvény programjában.

Az általunk bamutatott tűzzsonglőr előadások mininum hely igénye 6 méterszert 6 méter. Viszont amennyiben 10 méterszer 10 méter is rendelkezésre áll a rendezvény területén, úgy még szabadabban és kiterjedtebben mutatható be az előadás.

A show műsorként bemutatott tűzzsonglőr előadásaink esetén hangosításra van szükségünk a koreográfia zene lejátszásához. 

Ha pedig csak a vendégváró tűzzsonglőr előadás került megrendelésre, akkor semmilyen technikai igény nincs a mi szolgáltatásunk tekintetében.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.

[mc4wp_form id="113"]