Gólyalábas

A gólyalábas szolgáltatás egy olyan különleges, rendezvény hangulatot emelő, szórakoztató, interaktív program elem, mely bármely eseményhez illeszkedni tud. Kérje a gólyalábasok szolgáltatását rendezvényéhez illeszkedő ruházatban, és így a közönsége úgy fogja magát érezni, mintha egy különleges világba érkeztek volna meg.

A gólyalábas szolgáltatás az alábbiak szerint kerül bemutatásra:

  • 20 perces csomagokban rendelhető ek a gólyalábasok
  • 2 fő minimális rendelése szükséges

Kérhető kiegészítések a gólyalábas szolgátlatásban (+ költség)

  • Zsonglőrködés gólyalábazás közben (tűzzel és sima eszközökkel)
  • Testfestés a gólyalábasokon a rendezvény hangulatához illően
  • Egyedi, rendezvényhez illeszkedő ruházat

Kalkuláljon magának egy árat, szóban forgó rendezvényére vonatkozóan

Árajánlat kalkulálás

A itt látható űrlap (helyes) kitöltésével teljesen pontos képet kaphat az Ön rendezvényére vonatkozó árainkról, útiköltségről, szabad kapacitásunkról.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések gólyalábasok esetén, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűzzsonglőr műsorok közvetítésével töltöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A legjobb fényes nappal, amikor a rendezvényen nem igazán lehet tűzzsonglőr műsorokat bemutatni, csak a sötétedés után. Mivel a gólyalábasok fényes nappal jobban láthatóak, messzebbről észre vehetőek.

Valójában helyigénye direktben nem rendelkezik a gólyalábasok jelenléte. Hiszen járkálnak a rendezvényen, meg-meg állnak egy-egy szabadabb „tisztáson. Tehát emiatt aggódni nem édemes.

A gólyalábasok nem igényelnek semmilyen technikai berendezést avagy színpadot.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.