Zsonglőr produkciók

Zsonglőr szolgáltatás kínálatunk

Ha közgazdasági kifejezéssel élünk, akkor a tűzzsonglőr szolgáltatásaink során létrejött egy szakértés nálunk. Melyet nem csak a tűzzel való produkció során  tudunk alkalmazni. Ez a szakértés nem más, mint a színpadi show műsorok a látvánnyal összegezve. Így hát zsonglőr előadás, LED zsonglőr show vagy gólyalábas szolgáltatás szintén területeinket fedik le. Épp úgy, ahogy a tömeggel közösen létrehozott zsonglőr játszóház is, mely ügyében nyugodtan kereshet minket

Zsonglőr Produkció (nappalra)

Zsonglőr játszóház

Kalkuláljon magának egy árat, szóban forgó rendezvényére vonatkozóan

Árajánlat kalkulálás

A itt látható űrlap (helyes) kitöltésével teljesen pontos képet kaphat az Ön rendezvényére vonatkozó árainkról, útiköltségről, szabad kapacitásunkról.

Kérdések zsonglőr műsorainkhoz, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűztánc műsorok közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A show műsorként bemutatott tűzzsonglőr előadásaink esetén hangosításra van szükségünk a koreográfia zene lejátszásához. 

Ha pedig csak a vendégváró tűzzsonglőr előadás, gólyalábasok vagy zsonglőr játszóház került megrendelésre, akkor semmilyen technikai igény nincs a mi szolgáltatásunk tekintetében.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérje email címére részletes szolgátlatás leírásainkat

Portfóliónk

Tűzzsonglőr, zsonglőr, gólyalábas brosúra