tűzzsonglőr műsor rendelés

Vendégeknek tűzzsonglőr

A vendégeknek tűzzsonglőr szolgáltatásunk elsősorban rendezvényére érkező látogatói számára a legideálisabb ajándék. A vendégek érkezésekor (vagy távozásakor) egy olyan belépőt (vagy kilépőt) biztosít számukra, mellyel érezteti velük, hogy fontosak az Ön számára. Így már egy emelkedett hangulatban indulhat (vagy fejeződhet be) a rendezvénye. Hiszen vendégei érzik a törődést. Hiszen nem akárkit fogadnak tűzzsonglőrök látványával a bejárat előtt.

A Vendégeknek Tűzzsonglőr szolgáltatás az alábbiak szerint "működik":

  • 60 perces blokkokban rendelhető (60-120-180-240 percben)
  • Több mint 11 fajta tűzzsonglőr eszköz használata
  • Különleges hangulatot teremtő megjelenés a tűzzsonglőrök ruházatában
  • Füstgép használata a tűzzsonglőr műsor legmisztikusabb pillanataiban (+ felár)
  • Testfestés a tűztáncosokon a rendezvény hangulatához illően (+ felár)
  • Zöld színű láng használata (+ felár)
  • Tüzes ostor használata (+ felár)
  • Lobbanások használata a koreográfiába építve (likopodium használata illetve burn-out a botokkal) (+ felár)
  • Látványos fáklyás helyszínkijelölés az előadó művészek számára, így már maga a bejárat is bele segít a vendégek hangulatának emelésébe

TIPP! Fáklyás felvonulás program elemként tökéletes válassztás

A tűzzsonglőr előadások lényeges különbségei

Teljes értékű tűzzsonglőr show, amely extrákat nem tartalmaz.

Tűzzsonglőr műsor több extrával is.

Tűzzsonglőr rendezvény díszlet, koreográfia és saját zenei aláfestés nélkül.

Kérdések tűzzsonglőr műsorainkhoz, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűztánc műsorok közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A tűzzsonglőr előadások alapvetően az előadó művész és a tűz együttállását hivatott bemutatni. A tűz fénye pedig leginkább sötétben látszik, tehát érdemes a tűzzsonglőr műsorokat sötétedés utánra tenni a rendezvény programjában.

Az általunk bamutatott tűzzsonglőr előadások mininum hely igénye 6 méterszert 6 méter. Viszont amennyiben 10 méterszer 10 méter is rendelkezésre áll a rendezvény területén, úgy még szabadabban és kiterjedtebben mutatható be az előadás.

A show műsorként bemutatott tűzzsonglőr előadásaink esetén hangosításra van szükségünk a koreográfia zene lejátszásához. 

Ha pedig csak a vendégváró tűzzsonglőr előadás került megrendelésre, akkor semmilyen technikai igény nincs a mi szolgáltatásunk tekintetében.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.