tűzzsonglőr műsor rendelés

Vendégeknek tűzzsonglőr

A vendégeknek tűzzsonglőr szolgáltatásunk elsősorban rendezvényére érkező látogatói számára a legideálisabb ajándék. A vendégek érkezésekor (vagy távozásakor) egy olyan belépőt (vagy kilépőt) biztosít számukra, mellyel érezteti velük, hogy fontosak az Ön számára. Így már egy emelkedett hangulatban indulhat (vagy fejeződhet be) a rendezvénye. Hiszen vendégei érzik a törődést. Hiszen nem akárkit fogadnak tűzzsonglőrök látványával a bejárat előtt.

A Vendégeknek Tűzzsonglőr szolgáltatás az alábbiak szerint "működik":

  • 60 perces blokkokban rendelhető (60-120-180-240 percben)
  • Több mint 11 fajta tűzzsonglőr eszköz használata
  • Különleges hangulatot teremtő megjelenés a tűzzsonglőrök ruházatában
  • Testfestés a tűztáncosokon a rendezvény hangulatához illően (+ felár)
  • Lobbanások használata a koreográfiába építve (likopodium használata illetve burn-out a botokkal) (+ felár)
  • Látványos fáklyás helyszínkijelölés az előadó művészek számára, így már maga a bejárat is bele segít a vendégek hangulatának emelésébe

TIPP! Fáklyás felvonulás program elemként tökéletes válassztás

A tűzzsonglőr előadások lényeges különbségei

Teljes értékű tűzzsonglőr show, amely extrákat nem tartalmaz.

Tűzzsonglőr műsor több extrával is.

Tűzzsonglőr rendezvény díszlet, koreográfia és saját zenei aláfestés nélkül.

Kalkuláljon magának egy árat, szóban forgó rendezvényére vonatkozóan

Árajánlat kalkulálás

A itt látható űrlap (helyes) kitöltésével teljesen pontos képet kaphat az Ön rendezvényére vonatkozó árainkról, útiköltségről, szabad kapacitásunkról.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések tűzzsonglőr műsorainkhoz, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűztánc műsorok közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A tűzzsonglőr előadások alapvetően az előadó művész és a tűz együttállását hivatott bemutatni. A tűz fénye pedig leginkább sötétben látszik, tehát érdemes a tűzzsonglőr műsorokat sötétedés utánra tenni a rendezvény programjában.

Az általunk bamutatott tűzzsonglőr előadások mininum hely igénye 6 méterszert 6 méter. Viszont amennyiben 10 méterszer 10 méter is rendelkezésre áll a rendezvény területén, úgy még szabadabban és kiterjedtebben mutatható be az előadás.

A show műsorként bemutatott tűzzsonglőr előadásaink esetén hangosításra van szükségünk a koreográfia zene lejátszásához. 

Ha pedig csak a vendégváró tűzzsonglőr előadás került megrendelésre, akkor semmilyen technikai igény nincs a mi szolgáltatásunk tekintetében.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.