Zsonglőr játszóház

A zsonglőrködés egy olyan építő jellegű, élvezetes játék, melyet lehet egyedül is és csoportosan csinálni. Éppen ezért a zsonglőr játszóház korosztálytól függetlenül kiváló elfoglaltság a rendezvények látogatói számára. 

A zsonglőr játszóhát az alábbiak szerint kerül megrendezésre:

  • 60 perces blokkokban rendelhető
  • 2 fő zsonglőr oktató
  • Több mint 10 fajta zsonglőr eszköz használható az érdeklődők számára
  • Nem show műsor, hanem zsonglőr workshop

Kalkuláljon magának egy árat, szóban forgó rendezvényére vonatkozóan

Árajánlat kalkulálás

A itt látható űrlap (helyes) kitöltésével teljesen pontos képet kaphat az Ön rendezvényére vonatkozó árainkról, útiköltségről, szabad kapacitásunkról.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések zsonglőr játszóház esetén, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűzzsonglőr műsorok közvetítésével töltöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

A zsonglőr játszóház a legszélesebb körnek szól, tehát érdemes a nap közepére tenni. Amikor gyermek és felnőtt egyaránt helyben vannak, de még nem kezdődtek meg az esti „fő fellépők” műsorszámai. Tehát a legjobb fényes nappal, amikor a rendezvényen nem igazán lehet tűzzsonglőr műsorokat bemutatni

A zsonglőr produkcióhoz elégséges a minimum 4 x 6 méteres terület. Melyben a biztonsági sáv is már benne foglaltatik.

A zsonglőrök koreográfia zenéjének lejátszásához van csak szükség egy közepes erősségű hangtechnikára. Sem mikrofon, sem fénytechnika igénye nincs az előadásnak.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.