Fény zsonglőr

A sötétséget a zsonglőrök nem csak tűzzel képesek látványosság tenni, kivilágítani, show műsorrá alakítani. A fény zsonglőr műsor egy olyan kuriózum produkció, melyet nem lehet semmi egyéb látványossághoz hasonlítani akár csak a zsonglőr iparágon belül sem. A LED zsonglőr eszközök különös fényének világa egy új szórakoztatóipari eljárásnak számít a világban.

A fény zsonglőr előadás az alábbiak szerint kerül bemutatásra:

 • 15 perces koreografált fény zsonglőr előadás
 • Számtalan LED zsonglőr eszköz a show műsor során
 • Műsorhoz illő megjelenés a fény zsonglőrök ruházatában is

Kérhető kiegészítések a LED zsonglőr Produkcióba (+ költség)

 • Programozható LED poi
  • Előre meghatározott szöveget ír ki;
  • Logó megjelenítése
  • Grafikai mintázat megjelenítése
 • Egyedi ruházat rendezvényspecifikusan elkészíttetve

Kalkuláljon magának egy árat, szóban forgó rendezvényére vonatkozóan

Árajánlat kalkulálás

A itt látható űrlap (helyes) kitöltésével teljesen pontos képet kaphat az Ön rendezvényére vonatkozó árainkról, útiköltségről, szabad kapacitásunkról.

Referenciáink, amelyekre büszkék vagyunk

Ők jól választottak

A sok év, melyet a tűzzsonglőrök műsorának közvetítésével töldöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Kérdések fény zsonglőr előadás esetén, és a

Válaszaink

A sok év, melyet a tűzzsonglőr műsorok közvetítésével töltöttünk, megtanított minket arra, hogy azonnal tisztázzunk pár kérdést, mely a megrendelőink részéről szoktak felént irányulni. Itt gyűjtöttük össze a legsűrűbben előforduló kérdések válaszait a tűzzsonglőr műsorok megrendelésével kapcsolatban.

Pont úgy, ahogy egy tűzzsonglőr műsornál, a LED zsonglőr előadáshoz is minél sötétebbnek kell lennie. Viszont a tűz (veszély) hiánya miatt ez esetben nyugodtan be lehet vinni zárt térbe is a fény zsonglőr produkciót. Tehát akár nappal, de sötétített helyen is teljes értékű tud lenni a produkció.

A LED zsonglőr produkcióhoz elégséges a minimum 4 x 6 méteres terület. Melyben a biztonsági sáv is már benne foglaltatik.

A fény zsonglőrök koreográfia zenéjének lejátszásához van csak szükség egy közepes erősségű hangtechnikára. Sem mikrofon, sem fénytechnika igénye nincs az előadásnak.

Először is írásban kérnie kell egy árajánlatot, mely megküldése utána, ha kiválasztotta a rendezvényéhez leginkább megfelelő műsorszámot, akkor azt válaszlevélben küldje meg számunkra. Mi ezt követően elkérjük a szerződés megírásához szükséges adatokat. Ezt követi a szerződés tervezet megküldése az Ön számára, amit ha elfogad, akkor küldjük is az aláírt megállapodást. Ezt követően már csak a rendezvény szervezésére kell koncentrálnia, mi pedig a leszerződött időpontban és helyszínre megérkezünk, hogy bemutassunk egy fantasztikus tűztáncos előadást a közönsége számára.