Tűztáncosok – de mi is a tűz táncos produkció

Tűz táncosok mi is a tűz táncos produkció

Tűztáncos produkció nagyon leegyszerűsítve egy modernizált showműsorrá alakított tűzzsonglőr előadás. A különbség a kettő között, hogy a tűztáncos produkció – ahogy a neve is mutatja – a táncos elemeket tartalmaz zenére koreografált előre megkomponált komplex műsort jelent. 

Igen extrém művészek.

Ezt, mi mint tűztánc szolgáltatás kínáljuk önök, rendezvényszervezők részére. Mellyel közönségüket elbűvölhetik. A rendezvény látogatóit időben és helyszín tekintetében rendezvényükhöz köthetik. Továbbá oda is csábíthatják a kellő időben a kellő helyre. A tűztánc előadások egy színházi darabhoz hasonlóan fix előadás idővel és zenével előadó művészek által összegyúrva adja ki igazi esszenciáját. A tűzzsonglőreink férfi és női tűzzsonglőr eszközök széles palettáját felsorakoztató előadásával mutatja be műsorát. 

 Egy kis ízelítő a tűztáncos produkcióból.

Tiszta szívvel ajánljuk tűztáncos produkciókat városi rendezvényekre, céges összejövetelekre, magán rendezvényre mint születésnapra és esküvőre egyaránt. A közönség száma nekünk nem fontos műsorszámunk előadása szempontjából, csak nyitott, figyelő szemekre vágyunk produkciónk bemutatásakor.